Qui som

La Cooperativa del Montserratí SCCL és un cooperativa de treball que ofereix els seus serveis, principalment, als municipis de l’entorn de la muntanya de Montserrat.

Ens vam constituir oficialment l’any 2018 però el nostre procés de gestació arrenca uns set anys abans amb la creació de la Associació Massís de Montserrat, l’any 2011.

L’Associació es va crear amb la voluntat d’ajudar al relleu generacional de la pagesia i d’oferir un espai de suport a pagesos i pageses del territori, mancades d’un referent a la comarca, van decidir organitzar-se per difondre la seva tasca, ofici i productes.

La majoria de socis i sòcies ens vam conèixer a través de les diferents activitats de l’Associació, vam anar conformant un equip, un model i un projecte que s’acabaria concretant en la Cooperativa del Montserratí: una empresa d’economia social que busca donar valor afegit i professionalitzar les feines del camp des de l’òptica dels jornalers.

El nostre afany és garantir el relleu generacional de la pagesia a la nostra comarca, dignificant l’ofici de pagès i ajudant a socis i sòcies a diversificar la seva activitat i producció: fent-la més eficient, eficaç i accessible.

Oferim un catàleg de serveis i productes, principalment, en l’àmbit de l’agricultura, tant a particulars com a professionals:

– Serveis de jornalers: collita, poda, manteniment de cultius…
– Serveis d’enginyeria agrònoma
– Transformació i elaboració de productes
– Distribució de productes
– Agrobotiga
– Formació