Més proximitat entre nosaltres

Treballem per facilitar el producte de proximitat i de temporada als i dels pobles de Montserrat.

A la Cooperativa del Montserratí creiem en el treball de la terra i la nutrició de les persones. Per això sabem que hi sou, que és present un públic fidel que omple la seva nevera i rebost amb nosaltres. I per això volem ser lleials a aquest esperit oferint un 15% de descompte a vosaltres les sòcies, en tot el producte. El cost regular d'associar-se és de 20€ trimestrals que es domicilien en el compte bancari. I a partir d'aquí podreu gaudir de tot el producte a un 15% de descompte tant a l'Agrobotiga com amb el Repartiment a domicili.

Fer-se sòcia és barat i senzill Considerant que a partir de gastar 44€ al mes en producte ja surt beneficiós el descompte de fer-se sòcia; i la possibilitat de l'Entrega a domicili si sou d'un dels pobles del Montserratí, fa d'aquest servei que us oferim de fidelització sigui el millor vincle per juntes nodrir-nos amb productes de proximitat.

Descarregueu el full d'inscripció, l'imprimiu, l'ompliu al complet, signeu i ens el retorneu al correu botiga@agromontserrati.cat Us comunicarem quan es fa efectiva i podeu començar a gaudir de les vostres compres a un 15% de descompte.