A great way to catch your reader's attention is to tell a story.
Everything you consider writing can be told as a story.

De l'hort a casa

La Cooperativa del Montserratí té com un dels objectius principals posar a l’abast de les persones, conjuntament els productes produits, elaborats o transformats als pobles de Montserrat: Abrera, Castellbell I el Vilar, Castellgalí, Castellolí, Castellví de Rosanes, Collbató, el Bruc, Esparreguera, Hostalets de Pierola, Marganell, Martorell, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Piera, Sant Esteve Sesrovires, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet I Vacarisses


En aquest sentit disposem de l’Agrobotiga a Olesa de Montserrat oberta a tot el públic per tal de poder abastir-se dels productes de la terra.


Tanmateix la nostra projecció ha estat sempre facilitar les coses tant a la persona productora com a la persona consumidora. Fent de la nostra tasca un servei de l’hort a casa. Principalment en el aspecte de distribució, fent una tasca únicament logística i reflexant així aquest plantejament amb un preu ajustat al servei.
PROXIMITAT, QUALITAT i CONFIANÇA

Cooperativa del Montserratí SCCL


La Cooperativa distribueix setmanalment a particulars, botigues i restaurants dels pobles de Montserrat. Ho fa sempre des de la visió de servei. És dir cobrem una quota fixa per distribuir cada setmana el producte, de tal manera que renunciem a part dels guanys variables segons producte, fent un 15% de descompte per a tot, agraïnt la vostra fidelitat. El descompte sempre s’aplica previ impostos.


Per tant amb el compromís mensual que adquiriu pagant la quota fixe, la Cooperativa compensa amb que la compra acabi sortint més barata. I sense que hi hagi mínims de volum.


Tot el producte es podrà trobar a botiga.agromontserrati.cat on es faran les comandes com una compra a botiga on-line habitual. Amb un carret de la compra, amb el producte, stock actualitzat constantment i amb les formes de pagament habituals. Allí es podrà fer la compra setmanalment fins les 14h del mateix dia de repartiment.


Per una altra banda el pagament fix de la quota de servei de la distribució es farà mensulament per domiciliació bancària al compte que indiqueu al full d’inscripció.


El servei contempla un volum de repartiment habitual de 60L per família usuària del servei. Més que de sobres per poder fer una compra setmanal mitjana. Si preveieu que necessitareu més espai regularment, ens ho podeu comunicar per buscar solucions, o si ens hi trobem habitulament us ho faríem saber.

Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide general audience in mind, your story will ring false and be bland. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.